Fietszoektocht  

Nu de ontspanningsmogelijkheden erg beperkt zijn, willen wij onze jaarlijkse fietszoektocht wat vroeger van start laten gaan. Het is wel een heel andere zoektocht geworden dan de voorbije jaren maar ‘verandering van spijs doet eten’ zegt men wel eens. 

Het gaat om een tocht van ongeveer 28 km die perfect in twee delen kan afgelegd worden. We hebben ons ook aangepast aan de huidige corona-problematiek en al de zoekopdrachten gesitueerd in ‘onbewoond’ gebied. 

Deze fietszoektocht is bovendien GRATIS. Iedereen kan de aanwijzingen vinden op onze website kwbheusdencentrum.org . Je hoeft ze daar gewoon af te printen en je kan starten. De leden die deze ‘leeft’ digitaal ontvangen vinden de zoektocht ook al in bijlage. Ook al de leden van wie we het e-mailadres hebben mogen een mailtje verwachten met de zoektocht. 

Blonde Betsy Fietzoektocht – Brouwerij BetsyWij hopen dat iedereen op deze manier aan de nodige informatie kan geraken, desnoods via één van de kinderen of buren die wel actief zijn met hun computer. Mocht je echt géén mogelijkheid zien om de uitleg af te printen, neem dan even contact op met Danny 0478 30 34 12 en wij bezorgen u een papieren exemplaar in uw brievenbus. Veel zoekplezier! 

PS : Wij weten natuurlijk niet hoe de maatregelen zullen evolueren en rekenen op jullie gezond verstand om jullie daar eventueel aan aan te passen. 

Download hier je exemplaar in PDF. 

Addthis: 

Fietszoektocht