Beste wensen

Beste wensen voor U en Uw familie en naasten voor het schrikkeljaar 2020. Dat de zon (en in de winter de lamp) het hele jaar mag schijnen. Een jaar met nieuwe kansen en grote dromen.  Laat 2020 maar komen. Onze KWB is er weer helemaal klaar voor.  Vorige maand mocht je al de nieuwe kalender ontvangen. Vandaag voorzien we de Leeft met de nieuwe lidkaart en de Bruisende-Buurt-Bon.  Deze werd in 2019 ruim 100 keer gebruikt.  De BBBon kan voor elke betaling (inschrijving, drank …) van een eigen KWB-activiteit ingezet worden.  Wanneer er betaald werd via overschrijving wordt de bon ingeleverd/geruild tijdens de activiteit.  De BBBon geldt niet voor lidgelden, samenaankopen, bij samenwerkingen met andere verenigingen/kwb zoals bijvoorbeeld kwb-overdag.  De bon wordt niet in geld uitbetaald. 

Op naar januari: een drukke wintermaand in onze vereniging:  borrelwandeling, Stefan Everts, Whiskytasting, opfriscursus rijbegeleider, Johan Leeten, bakles, café manger, petanque, start inschrijving voor Valentijnontbijt, drumsfitten, samenaankoop tuinproducten..... 

 

Deze maand organiseren we al de 10de en laatste Whiskytasting. Een jubileum. We hebben steeds goede respons gehad. Dank daarvoor Ludo en Jerry en Pros van de Diestse Whiskyclub. 

Addthis: