December

December-pakjes-feest-Heemmaand

Je hebt gelukkig goed opgelet dat deze Leeft niet verdronk tussen de massa’s post die je de afgelopen dagen hebt ontvangen want december is de cadeaumaand en dat hebben we geweten. Het begon al met de Sinterklaasboekjes de afgelopen weken en nu loopt het storm met de eindejaarproducten.

Trots sturen we jullie de kwb-kalender 2020 met een heleboel nieuwe activiteiten. Enkele kleppers zijn van datum veranderd. Bijvoorbeeld de kermisbarbecue is een zaterdag vervroegd.

December-gezellige-maand.

Kerstmis, feest en brandende kaarsjes. Vuur heeft sinds 10 augustus in onze gemeenschap ook weer zijn wrede kant laten zien. Slechts 1 letter verschil. De brand in het toekomstige asielcentrum in Bilzen was ook al geen vrolijk nieuws. Maar …Op 14 december gaan we met een volle bus naar Oberhausen. Dit was al heel lang gepland, … op die dag wordt ook een hartverwarmende activiteit georganiseerd aan HET HEEM Schomstraat 10: HAP-STAP-TRAP  ten voordele van de families brandweermannen en vzw Pinocchio. . Meehelpen of bakken (voor-tijdens-na) kan ook. hapenstap.veilgopweg@gmail.com of Machteld 0479438466

Van 10-19 uur kan je aan HET HEEM iets gaan eten en drinken. Tot 15 uur kan je vertrekken voor de verschillende wandel- en mountainbiketochten.

Dus hier een warme oproep om dit initiatief te steunen.

                                                                                Stefan

Addthis: