Kerstmarkt Oberhausen

Het CentrO is het grootste winkel- en recreatiecentrum in Europa met meer dan 250 winkels, zeg maar Super-Wijnegemshoppingcentrum.

Het CentrO promenade heeft alle soorten restaurants: van hamburger- en meeneem-chinees tot specialiteiten uit alle windstreken voor de gastronomen.

Er wachten ook Drie Betoverende Kerstmarkten op ons, met elk een eigen thema. Op de Wichtelmarkt, in Santa’s Village en in het bezinnelijke Almdorf zijn 150 liefdevol versierde hutten.. Er valt veel te zien, te proeven, te horen en te voelen – en overal zindert een betoverende geur van kerst. Wanneer je op zoek bent naar een bijzonder cadeau, kun je hier te kust en te keur kiezen: Of het nu gaat om met de handgemaakte producten, kostelijke lekkernijen, speelgoed of zelfs sieraden - hier is voor elk wat wils!

Op de Wichtelmarkt (kaboutermarkt) komen al diegenen aan hun trekken die graag terugdenken aan Kerst tijdens hun kindertijd met sprookjes en verhalen. Er is een sprekende sprookjesboom, carrousel en kabouterspoor.

The Santa’s Village is  een romantisch dorp met punch, braadworst, zuurstokken en noten.

In het Almdorf beleven we Kerst in een Alpenlandschap. Hier kunnen we sleeën, spelen in de sneeuw en deelnemen aan een uitgelaten après-ski.

En Kerst-Tombola in de bus …

Het wordt gelukkig al vroeg donker en dan komt de Kerstmarkt

100 % tot  zijn recht om nog wat te slenteren of een winterspecialleke achterover te drukken. Glaasje-op-laat-je-rijden, geen winterbanden, geen wegenvignet.

Helaas zijn er geen inschrijvinge meer mogelijk, de bus is volzet

 

We zijn terug rond 22 uur. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Addthis: