20 jaar fietsfotozoektocht

20 jaar fietsfotozoektocht.

Laatste nieuwtjes en oproep

Na 20 jaar is het tijd om een bladzijde om te slaan. Altijd met veel plezier routes gezocht en uitgewerkt, maar nu is het voor mij tijd om ermee te stoppen. 

Ik wil iedereen bedanken die mij in al die jaren heeft geholpen. In de eerste plaats Tonny Leten, mijn compagnon 'en route'. Vele jaren hebben we samen gezocht naar originele plaatsen om foto’s te nemen. Hij heeft een fotografisch oog, soms stopte hij ergens en wist ik op het eerste moment niet wat hij gezien had. Soms slechts in een flits zichtbaar, maar meestal bruikbaar. Bedankt Tonny. In de paar jaren dat hij niet in staat was om mee te fietsen heb ik hulp gevraagd aan Ludo Deleux, bedankt Ludo; of deed ik het alleen.  

Al die jaren heb ik steeds dezelfde verkoopplaatsen gehad. Mensen die dan in ’t weekend klaar stonden om de zoekexemplaren te verkopen. Bedankt Michel, Ludo, Stefan en de Kring. 

Voor veel leden een amusante zomerse ontspanning. Onderweg zullen ze soms wel eens gevloekt hebben omdat alles niet onmiddellijk vindbaar was.  

 Maar ik vind niet dat we met deze activiteit moeten stoppen. Daarom een vraag: 

Wie wil verder doen met het organiseren van een zomer-fiets-fotozoektocht?  

Misschien zijn er andere ideeën, misschien gelinkt aan een kinderzoektocht…? 

Ik wil graag in het begin helpen met de opmaak en ook de verkoop doen. Denk er eens over na en als je geïnteresseerd bent laat dan maar iets weten aan mij of onze voorzitter Stefan. 

Addthis: