Natuurloop

Natuurloop

Naar jaarlijkse gewoonte richt de KWB op de eerste zaterdag van september een loopwedstrijd in.

Ook dit jaar gaan we achter het routeke lopen. We vertrekken aan het Kuipershof. Voor de lange afstand ( 9 km) lopen we tot aan het kasteel van Meylandt en terug. Voor de korte afstand ( 4,5 km) lopen we tot aan de Mangelbeek en komen dan terug. Een mooie vlakke maar toch uitdagende natuurloop. Onderweg is er een bevoorrading voorzien.

De gezamenlijke start is zaterdag 7 september om 15 u aan het Kuipershof. De inschrijvingen beginnen om 14 u. Het inschrijvingsgeld is voor KWB-leden 3 Euro anderen betalen 5 Euro.

Er is ook een aparte kinderloop voorzien: de kleuters tot en met het eerste studiejaar lopen 300 m, de andere kinderen van het tweede tot en met het vijfde leerjaar lopen 600 m. Hun inschrijvingsgeld bedraagt 0,5 Euro. De start is om 14u30.

Er zijn douches en kleedkamers voorzien in de sporthal. Bovendien kan je na de wedstrijd nog iets drinken in het kuipershof.

Kortom, dit is een ideale conditietest voor iedereen die in Dwars door Hasselt wil meelopen.

We hopen dan ook alle lopers en niet-lopers zaterdag aan de start te zien voor een gezonde en ontspannende KWB-activiteit. We durven daarom ook vragen dat iedere KWB-er zijn vrienden, kennissen, kinderen en kleinkinderen aanspoort om mee te doen.

Het KWB-loop-team.

Foto parcours;

Klik op de foto om te vergroten

 

Addthis: