Ideecafé

Op dinsdag 11 juni ’19 organiseert KWB-Heusden-Centrum voor de eerste keer een ‘ideecafé’.

Wat is dat nu weer? Even wat uitleg! De naamKWBken je al.Idee:

Wij zijn op zoek naar nieuwe ideeën. Meer bepaald ideeën voor nieuwe activiteiten die jonge mensen de moeite vinden, voor zichzelf maar ook voor hun hele gezin (dus ook kinderen).

Café: we gaan er niet de zoveelste saaie vergadering van maken maar een leuke praatavond met een natje en een droogje.Met andere woorden : wij nodigen IEDEREEN uit die samen met ons verlangt naar een ‘bruisende woonomgeving’ : zowel kwb-leden als niet-leden, mannen en vrouwen, inwoners van Heusden-Centrum of uit de omgeving, ...

De enige voorwaarde is : wil jij eens een avondje meepraten over mogelijke ideeën die jonge mensen kunnen boeien. Dan ben jij van harte welkom!

Ken jij iemand in je vriendenkring, buurt of familie die ook geïnteresseerd zou kunnen zijn, breng die ook mee want hoe meer zielen, hoe meer ... ideeën.

Wij hopen om jullie talrijk te mogen begroeten en de nodige inspiratie op te doen om onze jaarkalender nog boeiender te maken!

Praktisch :-Dinsdag 11 juni ’19 in één van de lokalen achter De Kring-Aanvang : 19.30 : Verwelkoming (en kennismaking) met een natje en een droogje.

20.00 start bijeenkomst,

22.00 einde officieel gedeelte, mogelijkheid tot napraten.

-Voor een goede gang van zaken (aankoop hapjes) hadden wij er graag een idee van hoeveel mensen wij kunnen verwachten, daarom graag een seintje naar Danny : 047830 34 12 of kwbheusden@gmail.com.

-Deelname is gratis.