Onze ‘LEEFT’ in de toekomst.

In de ‘Leeft’ van maart kon je al lezen dat we  gingen nadenken over de toekomst van onze ‘Leeft’. Dat is intussen gebeurd. Er is besloten om de ‘Leeft’ nog steeds in het zwart-wit te kopiëren. Drukken en/of kleurenkopies blijken financieel niet haalbaar. Door een andere (digitale) manier van kopiëren kunnen we ook de kwaliteit van goedgekozen foto’s aanzienlijk verbeteren.

Nieuw is echter wel dat iedereen die dat wil de Leeft digitaal kan ontvangen. Je krijgt dan maandelijks een mail met de Leeft IN KLEUR. Dit bespaart ons heel wat kosten en is bovendien milieuvriendelijk door al het papier dat wij besparen.

Praktisch : Wie ons een mailtje stuurt

(kwbheusden@gmail.com) ontvangt in de toekomst de Leeft digitaal en in kleur maar niet meer op papier. Je kan zelfs meerdere mails per gezin sturen zodat elk gezinslid de Leeft krijgt. Wie niets doet, blijft de Leeft gewoon op papier ontvangen in een verbeterde zwart-wit uitgave. Als die mensen de foto’s toch in kleur willen bekijken, kunnen zij terecht op onze website (www.kwbheusdencentrum.org) . Daar staat immers ook elke maand rond de 25ste de volledige Leeft.

foto2: 
bron: 

Danny Reynders

Leeft in de toekomst