Prijsuitreiking foto-fietszoektocht

Onder ruime belangstelling werd er in de feestzaal de Kring de fiets-fotozoektocht wedstrijd bijgewoond.

Klaus Neumann die de hele organisatie voor zijn rekening nam was maar al te blij met de opkomst.

Aan de hand van een montage werden al de foto's nog eens getoond. Zo kon je al een bieetje uitmaken of je in de goede richting zat. Er zaten ook enkele hiaten in de zoektocht naar foto's. Sommige foto's waren verdwenen met de noorderzon, andere dan weer werden niet gevonden omdat de foto's achter één of ander onkruid zat.

Na een korte pauze werd er overgegaan tot de prijsuitreiking. Van de 51 verkochte formulieren zijn er 35 terug binnen gebracht. Had de warmte van deze zomer iets te maken dat er formulieren niet zijn terug binnen gebracht!!

Uit de teruggebrachte formulieren zaten 31 zoekers die alles goed hadden. Daarna werd er de hand van lottrekking de eerste winaar getrokken. Inia, de echtgenoot van Romain Beerten mocht als eerste één van de hoofdprijzen kiezen.

Daarna konden alle 31 winnaars ook weer aan de hand lottrekking hun prijs gaan kiezen. Toch nog deze anekdote toevoegen. Sinds aan paar jaar was Klaus in het bezit van een doos Nestlé mokken. Dat deze tot het einde bleven staan was dan ook geen verrassing. Op het laatst van de trekking waren er nog zoveel tassen over dat Klaus ze moest verdelen onde aanwezigen. Weg met die handel. Na de prijsuitreiking kon iedereen nog met een pintje bier napraten over zijn ervaringen met deze fiets-fotozoektocht.

Picture: 
Verslag: 
Joseph Bams

Foto-fietszoektocht prijsuitreiking