KWB lid worden

Stel je een buurt voor waar er niks te beleven valt, waar iedereen na het werk de zetel opzoekt en waar er geen contact is tussen buren. Stel je een buurt voor waar niemand elkaar kent, niemand voor elkaar iets betekent en niemand initiatief neemt om samen iets te doen.

 Hoe zou jij je voelen? Zou jij er willen wonen? Zou jij je er thuis voelen?

 Kwb blijft niet bij de pakken zitten. Met knappe activiteiten lokken we je uit je kot, brengen we mensen samen, zorgen we voor warme, bruisende buurten. Niet enkel in jouw buurt en gemeente, maar op meer dan 700  plaatsen in Vlaanderen. Bij kwb loop je binnen en buiten. Zonder afspraak. Kwb is de vereniging van het ontmoeten.

 Een buurt kan pas bruisen als iedereen eraan mee werkt en iedereen de kans krijgt om er bij te horen. Jong, oud,man, vrouw, arm of rijk, in onze gezinsbeweging is er plaats voor iedereen. Kwb is er dus ook voor jou:  sluit je aan, ontvang een fles Cava en laat mee je buurt en je gemeente bruisen. Je bent van harte welkom!

Klik op de onderstaande PDF link en lees wat je lidgeld waard is.

Wat is uw lidgeld waard.pdf

 

Aanvraagformulier lid worden kwb Heusden centrum. Klik op de link onderaan of stuur een e-mail door op het e-mail adres te klikken;

Vital Coels

Schaapsweg 92

3550 Heusden-Zolder

tel : 0472/638622

email :vital.coels-bleux@telenet.be

Vul hier je aanvraagformulier in